Nero Bouw B.V.  |  Provinciale weg 49A  |  3981AM Bunnik  |  tel: 030 - 657 20 82  |  mob. 06 - 54676761   |  www.nerobouw.nl  |  info@nerobouw.nl

Home theatre

Het Thuis Theater is samengesteld uit de meest ultieme componenten van beeld en geluid. Deze zijn geïntegreerd in een akoestisch geoptimaliseerde omgeving. In het Thuis Theater beleeft u de emotie zoals de product het voor ogen had bij het maken van de film. HD en 3D is niet voldoende meer. Wij gaan verder, veel verder zowel in beeld als geluid. Volgens uw eigen wensen en stijl wordt het ontwerp gevisualiseerd middels impression of 3D animatie. Zo maken wij in nauwe samenwerking met u uw Thuis Theater tot een gezamenlijk project.Home Cinema

Is een aparte ruimte niet beschikbaar of geniet u liever in uw woonkamer bij de openhaard van een film dan realiseren wij een home theater in uw woonkamer. Afhankelijk van de ruimte en wensen integreren wij projectoren, luidsprekers, flatscreens of projectieschermen in wand, plafond of meubilair.
Omdat de apparatuur die wij gebruiken specifiek voor inbouw is ontwikkeld kunnen wij in uw woonkamer een surround geluidssysteem met grootbeeld projectie op elegante wijze laten samenvloeien met uw interieur.
Indien wij vervolgens de bediening ervan koppelen aan bijvoorbeeld verlichting of zonwering dan kunt u met één druk op de knop uw woonkamer laten veranderen in een filmruimte. Voor het aanpassen van woonkamers werken wij samen met meubelmakers die ervaring hebben met het integreren van elektronica in meubels, plafonds ed. De apparatuur wordt ventraal geplaatst en kan daarmee onderdeel zijn van uw multiroom systeem.