´╗┐
Nero Bouw B.V.  |  Provinciale weg 49A  |  3981AM Bunnik  |  tel: 030 - 657 20 82  |  mob. 06 - 54676761   |  www.nerobouw.nl  |  info@nerobouw.nl

NIEUW & VERBOUW

Hier was behoefte aan een tuinkamer, gecombineerd met een garage.
In de winter is de ruimte geheel afgesloten, maar in het voorjaar kunnen de deuren open geklapt en/of verwijderd worden, om zodoende te kunnen genieten van de tuin.


De opdrachtgever wilde meer licht in zijn woning. De keuze viel op een ontwerp van een aantal Veluxramen op rij. Het effect was verrassend: van een donkere ongezellige ruimte naar een ruimte waarbij de warmte van het licht direkt voelbaar is.


Een woning waarbij behoefte was aan meer ruimte, zowel op de begane grond als op de 1e verdieping.
Wij hebben een ontwerp gemaakt waarbij wij een uitbouw plaatsten die de basis was voor het doortrekken van het dak.
Zodoende kwam boven, middels de brede dakkapel een enorme ruimte vrij.
In dit gedeelte was er tevens de mogelijkheid om de badkamer te vergroten en, naast het bad, ook een stoomcabine te realiseren.
Beneden hebben wij gebruik gemaakt van een ondiepe (9 cm.) convectorput, die over de gehele breedte van de vouwwand is geplaatst.
Deze vouwwand van aluminium kan in zijn geheel geopend worden, waardoor er een binnen/buiten gevoel ontstaat.


Mooi project waarbij er intensief contact is geweest met de opdrachtgever; zo wilden zij bijv. het sloopwerk graag zelf uitvoeren en dat was een hoop werk!
Alles wat er maar gesloopt kon worden, is ook echt gesloopt: alle plafonds, al het stuukwerk en zelfs een aantal muren.
Samen hebben wij een ontwerp gemaakt waarbij er voor gekozen is om de woning te verlengen middels een 6 meter lange aanbouw en een 3 meter lange opbouw. Zo is ondermeer het gehele dak vervangen, en is de entree opnieuw opgemetseld. De gehele renovatie en nieuwbouw is door ons gedaan, waarbij alle wanden en plafonds opnieuw zijn gestuukt, de complete elektra is vervangen, en de badkamers zijn gerealiseerd.
In het woongedeelte is gekozen voor aparte ruimtes voor wonen, tv kijken en bijv. piano spelen, afsluitbaar middels kamerhoge schuifdeuren. Voor de tv ruimte is gekozen voor een wand waarin de tv en het geluidsysteem is opgenomen, gecombineerd met kastruimte waarin de apparatuur zit verborgen. In het plafond is het surround systeem voor het geluid en de aansluiting voor een beeldprojector.
Samen met de opdrachtgever hebben wij een terras gerealiseerd die uitkijkt op de mooie tuin.
Recent hebben wij dit werk nog uitgebreid met het bouwen van een garage.


Appartement waarbij wij een houten parketvloer hebben gelijmd op de cementvloer, voorzien van vloerverwarming.
De keuken is geplaatst onder de verlaging waarin de afzuigunit is opgenomen. Tegelvloer geplaatst in het keukengedeelte. Verder hebben wij de woning voorzien van nieuw stucwerk en hebben alles geschilderd. In de badkamer hebben wij o.a. een luxe stoomunit van cleopatra geplaatst, waarbij de RVS plaat met bediening door ons zelf is gemaakt.


Deze opdrachtgever had een perceel gekocht met daarop een oude woning.
Hij wilde de woning slopen en een twee-onder-een-kap woning bouwen.
In samenspraak is er door ons een ontwerp gemaakt en hebben wij de diverse vergunningen aangevraagd.
De opdrachtgever wilde een woning met een jaren dertig uitstraling; hierbij is gebruik gemaakt van kozijnen met brede stijlen, natuursteen raamdorpels en o.a. klasssieke paneeldeuren in de woning, met bijpassende architraven en hoge plinten. Daarnaast waren er diverse wensen, waaronder een besturingssysteem waarmee de gehele woning bedienbaar was: van het bedienen van de rolluiken, het zwembad, de toegangscontrole tot en met het audio en video systeem, alles is bestuurbaar middels een touchscreen paneel. In de badkamer is er een, door ons ontworpen, regendouche (60 x 40 cm.) geplaatst in combinatie met een sunshower (zonnebank).
Er is gebruik gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Ook is er ruim aandacht besteed aan geluids-en warmteisolatie, om zodoende de energiekosten zo laag mogelijk te houden, en het leefklimaat te optimaliseren.

aanbouw: